2/14/2010

Гр..


   Гррррр мразя се на моменти! Може ли веднъж да съм много предпазлива, а в друг да съм пълен кретен? 
   Може ли в някои ситуации да съм ебати безскрупулната кучка, която наранява теиз, които обича и не и' пука особено, защото просто е отвратителен човек? Дори и да не наранява тези, които обича, нараняватези за които и' пука или за които си струва да и' пука? В такива моменти се мразя! Oсобено когато се хвана в този момент! Идва ми да си изтръгна органите и да ги раздавам на разпродажба в гаража! 
   А на моменти да съм толкова съвестна и добра, че дори да не мога да казвам не. Когато трябва да нараня някого, да му кажа, че не споделям чувствата му. Може би защото съм виждала пред очите си, как момче плаче за мен и това е оставило доживотен белег в душата ми, или може би просто, защото не мога да понасям хората да страдат? Не мога да наранявам! Не мога да кажа на някой безсърдечно "ми не съм заинтересована" не мога да го кажа по какъвто и да било начин. Предпочитам аз да страдам, защото съм свикнала на това, свикнала съм да предлагам сърцето си на някой, а то да бъде смачквано, сдъвквано и изплювано. 
  Да .. ужасен човек съм! Не мога да се понасям и напоследък не мога да живея със себе си.. 


3 коментара:

  1. I hate to see you fall down
    I'll pick you up off of the ground
    I've watched the weight of your world come down
    And now it's your chance to move on
    Change the way you've lived for so long
    You find the strength you've had inside all along.

    Нито си ужсаен човек,нито си "безскрупулна кучка". Просто трябва да започнеш да цениш това,което си,а не да виждаш само това,което не си.

    ОтговорИзтриване
  2. Прав си, че трябва да оценявам добрите си страни. Обаче не знам как да го направя. Научила съм се само да се мразя и да искам още от себе си. Хаха

    ОтговорИзтриване
  3. И.. цитираш Three Days Grace .. впечатлена съм =]

    ОтговорИзтриване