2/04/2010

Млад шофьор .... Господ да ми е на помощ!


Като малда шофьорка, взела книжка преди няколко седмици, съм длъжна да споделя с вас опита си! 
Ще пропусна частта с изпитите и напрежението около тях (кой се насрал, кой не) и ще пристъпя към главната част. 
Да си представим, че сте взели изпитите .... Време е за КАТ. Ако не сте търпелив човек .. горко ви, а ако сте търпелив човек, скоро вече няма да бъдете. Само, за да си подадетет документите трбява да минете през куп изпитания непонятни за толкова прост ум. Тези техники са измилени от извънземните (по-висшестоящите в КАТ) и е непоклатима! Всичко това е направено с цел Главен експеримент, целящ да види колко време ще издържите преди да изпсувате на майка, което значи, че търпението ви е изчерпано. 
Въпреки всичко, ако успеете да се ориентирате в този лабиринт (да си вземете молба за попълване, да си изтеглите билетче (по-добре направете първо това), да изчакате 92357 човека преди вас, да се наредите, да успеете да не се набутате вътре при жената от гишето и платите успешно в банката) и документите ви са успешно подадени .. може да си починете за един месец! (или по-малко, не знам каква ви е поръчката).
Сега идва момента да се върнете за втори път (о, спокойно, ще има и трети), за да си вземете книжката. Тук нещата са мааалко по-лесни! Стига да успеете да намерите проклетия киносалон, за да гледате некъв филм, който никой не знае зао ви го пускат. Въпреки, че аз имам теория - за да ви промият мозъците! Така се раждат шофьорите на Голф 2ка!!! След като завиете в ляво, после в дъното в дясно, по-стълбичките надолу, после две преки в ляво, следващите стълбички нагоре, влизате през една черна, метална врата, излзиате на булевард Мария Луиза (не ме питайте как се озовахте от КАТ на Мария Луиза, това знаят само катаджий), влезете в подлеза, качите се по петите стълбики в дясно и третата врата в ляво, една такава зелена, пак метална, влизате, за да гелдате въпросния филм. Не знам какъв е, аз пропуснах, понеже лично познавам извънземнтие!След филма е лесно! Редите се САМО 40 минути (за разлика от първия път, който ви е отнел 2-3 часа). ТАДААА! Вече имате книжкааа!!!!
Време е за кола!
Сега ... ако успеете да си нагодите кола според цвета, марката, парите с които разполагате, конете, двигателя, тапицерията, джантите, гумите, багажика, сенниците, страничните огледала, чистачките, антената, радиото, жабката, ръчната спирачка, педалите, поставката за чаши и ароматизатора, ЧЕСТИТО, вие НЕ сте човек! Просто защото перфектна кола - няма, не и за 3 хиляди (с които ви разполагате). Каквато и кола да си намерите, тя винаги ще има проблеми, така че майната му.
Избирането не е труфно .. не и в сравнение с прехвърлянето. Първо посетете нотариус Каменов да ви я прехвърли! После тичайте в КАТ (отново!, този път да се разравяте с талони! А ако случайно нотариуса ви е объркал документа ... ще ви стане още по-забавно. Но нека приемем, че при вас не е объркано.
Този път ви мотат по-малко във въпросното сдружение на самоубийците по пътя, може би защото мозъка ви вече е промит. Само чакате около 30 минути  докато ви стане талона и се изпарявате преди да са ви пипнали за още нещо. 
Следва ходене до данъчни, застрахователи и всякакви простаци и наркомани. Ако издържите и това ... е, вие определено сте готов и ошлайфан шофьор, без дори да сте се качвали в кола от месец! 
Честито! И безаварийна!

Няма коментари:

Публикуване на коментар