9/21/2009

RIP Ем Джей


   Първо искам да се поклоня дълбоко на този невероятен човек. И всички останали трябва да направят същото. Не само за постиженията му в музиката, но за всичко което е направил и което беше - една прекрасна личност, която показа на света толкова красиви неща. 
   Още не мога да осъзная, че Краля го няма ... та това е Ем Джей по дяволтие, най-великия човек на света! Всеки го знае, всеки го познава, всеки е израстнъл с него. Музиката му достигна милиони.
   Дори не знам как такъв прекрасен човек е оцелял толкова дълго в тази алчна борба за пари, слава и надмощие. Питам се за хората, които го съсипаха. Доволни ли са? Доволни ли са за всичко което му причиниха? Защото те са тези, които го докараха до тук! С всичките си лъжи и с цялата тази злоба. Ето до къде е стигнал света, съсипва прекрасните и освобождава път на алчните. Клюките за него бяха убийствено жестоки и дяволски подли. Това съсипа Джако, това съсипа Краля. Питам се как се чувстват .. чувстват ли се отговорни въобще? Или седят и се гушкат с парите си без да им пука? Пари оцапани с кръв ... дано им се наслаждават. 
В интерес на истината мога да разбера защо Господ прибра Майкъл. Защо ли? Ами защото света не го заслужава, защото той е много повече от всичко, той е над този свят на лицемерие и лъжи. Ем Джей беше ангел пратен от Бога и го доказваше във всяка песен. Единственото което искаше, беше да достигне до феновете и заедно да направят света едно по-добро място, толкова много ли искаше? Никога не стори зло, никога не нарани някой, просто беше ангел. А света го смаза и Господ реши, че е време да го прибере. Напълно го разбирам, такива прекрасни хора не заслужават да бъдат подлагани на това, те заслужават едно по-добро място, в каквото Майкъл се опитваше да направи този жесток свят.
   Вскички казват, че доста хора са открили музиката на Краля едва след смъртта му и протестират срещу това. Е, да, така е, но поне са я открили! Това е знак, че музиката на Джако ще живее вечно, той ще живее вечно в сърцата ни. 
   Просто дълбок поклон и последно сбогом на най-великия човек на всички времена! Почивай в мир Майкъл ...

Няма коментари:

Публикуване на коментар