9/06/2010

Summer nights


   Нали знаете онази част от лятото която чакате с нетърпение през цялата учебна година. Седите си в училище и гледате безизразно учител, който обяснява отново за функциите на дебелото черво и междувременно си мислите как ще дойде този така желан момент, а именно морето с приятели. Е сега ще ви разкажа малко за това преживяване.
   Ако си момче предполагам, че нещата са по-лесни, но ако си момиче ... е, кофти тръпка. Първо да вметна, че ако сте повече от 2 (максимум 3) се очаква да има кавги и спорове, защото има различия и различни желания за това къде да сте, какво да ядете и с кой. От това не следват хубави неща, нито пък приятни за целия престой. 
   8 часа път с автобус, това си е направо мъчение. Въпреки, че сте спали само 3 часа предната нощ, защото сте си легнали в 2, а трябва да станете в 5, защото автобусът ви тръгва в 6 и 15, пак не можете да спите. Дългото и мъчително пътуване е придружено и от непрестанните витания на седалката ви от индивида седящ зад вас тежащ 200 килограма и приличащ на кръстоска между маймуна и хипопотам. Разбира се няма начин да не отвори и "Зайо Байо" за да може хубаво да ви омирише живота.
   В крайна сметка пристигате там и откривате, че квартирата която сте си резервирали е меко казано пълно дупка с изрязани нокти по пода и дупки в тавана, който се намира на последния етаж. Добре, че имате възможност да го замените с нещо малко по-малко зле, но също дупка. Но естествено вие не се отказвате и в крайна сметка си намирате много по-добро място в хотел само с 5 лева отгоре. 
   Следват поредица от неприятени събития, като например вечер отивате в някой нощен клуб/дискотека и сте подложени на постянен тормоз и опити за свалки от някакви ненормално пияни и нечовешки грозни дебили, които се чудат как да накарат някое достатъчно пияно момиче да им влезе в леглото. Странно колкото и да сте пияни не бихте влезнали в леглото на този орк, какввото и да ви казва той. Но все пак важното е, че си имате питието и танцувате без да ви пука какво се случва около вас. 
   В общи линии в края на морето познавате половината персонал от клуба в който сте прекарвали повечето си време. Хванали сте що-годе хубав тен и имате хубави спомени с приятелите. Въпреки всичките неща които са се случвали помеждудругото.

2 коментара:

  1. така си е..иначе това с 200 килограмовото животно е много гадно ама осъзнавам, че и аз съм го правила ;Д

    ОтговорИзтриване
  2. така е. в крайна сметка най-важно е как си прекарала въпросната ваканция ^^ щом е било хубаво, мани ги другите неща ^^

    ОтговорИзтриване