9/30/2010

Ай ай ай Енрике


     Вчера беше концерта на Енрике и ... няма как да не споделя преживяванията и емоциите си. Първо искам да вметна, че никога не съм го обичала, но винаги съм го уважавала и харесвала и смятала за много усмихнат и симпатичен човек. След снощи всичко се промени коренно. За мен този човек вече е .. много повече, обожавам го, обожавам сценичното му поведение и начина по които се свързва с публиката. 
     За разлика от Рияна не се наложи да го чакаме 2 часа. Да, чакахме половин час, но защото той трябваше да излезе в 9 .. и излезе в 9 и 5. Само 5 минути закъснение! Този човек, колкото и да е известен не се е възгордял и знае какво е да седиш и да чакаш в дъжда, за да видиш един от най-великите певци в момента. Не се е надул, че е нещо повече от останалите хора, продължава да бъде нормален човек и да се държи така дори и на сцената, за което му свалям шапка и го поздравявам искрено. 
     Да не говорим, че взриви публиката! Всяко малко нещо, което правеше, не го правеше просто ей така, колкото да изпее няколко песни и да си получи хонорара, той го правеше за публиката! А накрая .. когато качи произволно момиче от публиката и .. и и' изпя лично на нея Hero .. толкова интимно и романтично .. не знам как остана на краката си това момиче, знам, че не бях аз, но преживях всичко с нея. 
     Какво за бога правя? Опитвам се с думи да ви опиша нещо, което просто не може да се обясни, ако не си бил там и не си го почувствал. Не си усетил еуфорията, адреналина, не си почувствал вълнението на всеки един човек от тълпата. Наистина няма описание това, което се случи снощи. Със сигурност дълго време ще се говори за това. 
     В крайна сметка, ако не сте присъствали със сигурност сте пропуснали много!
     

Няма коментари:

Публикуване на коментар