5/31/2010

А да, за напиването ..


  Предполагам, не, сигурна съм, че всеки един от вас се е напвал на мотика, лопата, кирка и т.н. поне веднъж в живота. Ама нямам предвид малко пиян, колкото да залитате. Говоря ви за онова пияно положение в което загубвате бройката колко пъти повърнахте. и все пак можете да си спомните .. повечето неща. Нека ви кажа нещо за пиенето - НИКОГА НЕ СЕ НАПИВАЙТЕ! (отново)
  Като за начало - защо по дяолите гоправите? Имам предвид да, всеки си има основателна причина. Като например да ви стане весело, просто за ташака, защото другите пият, или пък може би защото няма какво друго да правите. А най-вероятно искате да удавите мъката? Аз обикновено това правя, но повярвайте ми единственото нещо, което потъва е вечерята ви (или оследното нещо което сте яли), а понякога и косата ви.
  Да не казвам, че се излагате пред приятелтие си, че дори и някакви непознати, които имат страхотно първо впечатление от вас. Правите пълните глупости - пробвате се да запалите свещ, която пада и всички са притеснени, защото може да ги подпалите, или пък се целувате със бившите си, че може и до секс да стигнете, целувате се с някакви непознати, правите секс с тези непознати, целувате хора от вашия пол, събличате се, повръщате по пода, или по плюшените играчки на домакина, обаждате се или пишете смс-и на неподходящите хора. И, естествено, моя личен спецялтиет - депресирате се и почвате да мрънкате на всеки и да ревете като истерични. 
  След това повръщате ..
  И се излагате .. отново
  И пак повръщате 
  И отново .. и пак .. и отново ... 
 ... и отново повръщате ...
 И най-накрая заспивате хубаво гушнали тоалетната чиния.

Та моят съвет е пиите, но не се напивайте, защото така става по-зле. 

2 коментара:

  1. Хубав съвет. Права си. Ох в последно време пиенето ми е болна тема, защото от глупост почвам да пия, по-скоро от мъка.

    ОтговорИзтриване
  2. ей и аз :D ахах трябва да се съберем да се напием заедно :D

    ОтговорИзтриване