4/25/2012

Songs I fucking enjoy

Ох, знам, че съм доста непостоянна, ще ме извинявате, ама нали и почнахме пак да съживяваме блога на форума и всичката ми муза се изчерпва там (а тя и без това не е голяма). Та малко ще открадна идеята от там (която всъщност сама предложих xD) и ще ви направя топ 5 песни. И понеже напоследък има няколко песни, които просто ми въздействат супер много. Също така ще получите и бонус, ама той ще е в изцяло отделен пост малко по-късно тази вечер. Та 5 songs I fucking enjoy:
На пето място е The Script - Breakeven. Честно не знаех за the Script преди The Voice UK. Ама сега Дани е треньор и малко или много постоянното пускане на тази песен в предаването ми проми мозъка и се загнезди там. А и песничката е хубава, няма какво да се лъжеме. Доста приятна за ухото.
На четвърто място поставям Raffi - 4321. Рафи е симпатяга и песента му е готина, а на хейтърите мога само да им покажа един специфичен пръст и да ги шибна с чука на Тор. Все пак едно е да не харесваш песента друго е да ръсиш помия и злоба навсякъде, жалко е. Както и да е песента е супер забавна и приятна.
Трето място е за My Darkest Days - Porn Star Dancing. Тази песен от доста време я знам, ама просто напоследък не мога да спра да я слушам. Явно съм стигнала до повратната точка, когато ми прещраква нещо .. чесот ми се случва. Та песничката има оново специфично рок звучене, което просто ме кара да искам да изнасиля нещо. Което е малко релевънт имайки предвид сексуалния подтекст на песента хаха. Уникално яка песен, просто умирам и изтрещявам на нея.
Второ място и Roman Lob - Standing Still. Това момче ... силно стискам палци да спечели Евровизия, песента му наистина е страхотна и си заслужава първото място в конкурса. 
И на първо място поставям последната си открита нечовешки яка песничка на There for Tomorrow - A Little Faster. Уникална песен, направо гали слуха ми. А и бандата има още няколко интересни песнички, пък и звученето им не е лошо, така че може и занапред да ви пробутвам техни песнички, така че да не се изненадвате. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар