4/26/2011

I middle finger you


     Ох за пореден път станах свидетелка на нещо отчайващо. Сравнително симпатично момче да тича по една от онези с изкуствените коси и интелект. Разбирам, че са лесни и това е едно от нещата, който ги привличат - ще ти пусне на втория ден (ако издържи до тогава), но защо си го причиняват. Не се ли погнусяват? Като ги целуват не се ли рони "мазилката" от лицето и' върху неговото? Или то е толкова гипсирано, че дори не може да помръдне от позата "буквата О". Агрх. Момчета по-добре си вземете секс кукла - няма да се ръси мазилка върху вас, не говори и прави секс когато пожелаете - никога не я боли глава. 
     Не, действително се отчаях тотално от другия пол. Не ме разбирайте погрешно има и свестни момчета, който обаче не са мой тип. СТОП! Не ме хранете, че не трябва да отбирам, защото вече направих достатъчно грешки в живота си, че да знам какво искам, как го искам и защо го искам. Но наистина не разбирам защо повечето момчета тичат по тези несъразмерни Барбита. Разбирам, че е по-лесно, защото не можеш да спориш с нещо, което няма достатъчно акъл да намери желязни (или въобще някакви) доводи. Но защо? Не мечтаете ли за повече? Не мечтаете ли за някой като вас? За някой с който ще се забавлявате, ще се карате, ще дивеете, но винаги ще бъдете разбрани и ще можете да решавате проблемите си гладко, без псувни и грозни изцепки. Или сте занижили стандартите си до толкова, че сте готови да зарежете всичко само за единия лесен секс? 
     Отчаяна съм. До такава степен съм отчаяна, че смятам юни месец на Elevation да намеря възможно най-много секси момчета и да ги изчукам всичките. О, да не би да съм цинична? Да не се чувствате обидени? Е, добре дошли от моята страна на нещата.

1 коментар: