7/19/2010

Ех, момчета ...


   Днес отново се убедих, че ако едно готино момче не е заето или гей, то задължително ще е ненормално тъп или маниакален извратен нимфоман. Евентуално може да има и  2-3 свестни, но да се върнем на основната идея. Че се случва някои момчета да са по-глупави от нормалното или пък да са ненормални, това даже е готино, или да са извратени, та всяко момче е от части извратено, дори и нимфоман, но когато нещата почват да се смесват проблемите се появяват. 
  Да речем запознавате се в някой блог, сайт за запознанства, че дори и фейсбук с някой и го смятате за голям сладур. завързвате разговор, откривате, че споделяте един и същ вкус към музика, филми или нещо от сорта. Страхотно, казвате си, не стига че е уникално секси, но и има вкус към музика/филми/книги и т.н. Очаровани сте и решавате да преминете на втора база - скайп! УАУ!! И там вече откривате същността на героя ни. Докато съвсем спокойно си говорите за море той предлага ако се засечете там да пиете по нещо, а вие, че дори можете да поплувате във водата, където идва репликата "тамън ще мога да се прикрия, ако нещо ми стане". Казвате си добре, момче е, случва се от време на време да изтърсва такива неща, не е фатално. Да, но малко по-надолу вече ви предлага съвсем доброволно да ви покаже пишката си. Момент! КАКВО?! 
  Да мили дами, това са рисковете да си сама и да търсиш идеалния, винаги се сблъскваш с уникални маниаци. И мисля, че това е по-добрата версия, защото този тип поне не толкова глупав, че да се опитвате да разберете има ли логика в думите му или просто е нереално малоумен. Линията на мисълта на този индивид е изпълнена с толкова завои, отбивки и почивни станции, че и на рали пилот ще му е трудно да се справи с маршрута. 
  Но не може да се отказвате, защото някъде между тази тълпа от неправилни, за които също има половинки, също толкова уникално глупави нимфоманки, се разхожда и вашият перфектен, не прекалено идеален, просто човек с който можете да разговаряте и не се налага да се стига до извращения, просто някой, който ще ви разбира. А за това дали е секси? Всеки си има различни критерии, в нечии очи всеки е красив =]


Listening to: 
Across The Sky – Everywhere She Goes 
Jay Sean – Down 

Няма коментари:

Публикуване на коментар