3/31/2010

The EXes



    Почти съм убедена, че всеки от вас има поне едно бившо гадже, което не може да забрави по една или друга причина. Нямам предвид само някакви чувства или тръпка, но и ярост, злоба, че дори и жал. Хайде да се опитаме да ги разделим .. на две групи? 
    Първа група: Тези, към които все още имате положителни или силни чувства. Имам предвид не можете да ги забравите заради някаква причина. Например първата си лщбов. И всеки път когато го/я видите пеперудките в корема ви се раздвижват, тялото ви изтръпва и кожата ви настръхва. Доста невероятно чувство, което не искате да чувствате, по видими причини. и все пак всеки път ... настръхвате. Искате да го/я целунете и нещата да бъдат както в началото. Ама уви, тва време гоняма, а вие ТРЯБВА ДА СЕ СТЕГНЕТЕ! Спрете да живеете в миналото! Каквото било било, врмее е да се освестите и да продължите напред. Така де, не можете вечно да живеете в миналото при някаква лщбов, която никога повече няма да я бъде, колкото и да я искате. Така де! А осъзнайте се! Вече сме 2010, не миналата година по това време, или преди 5 години. Хъс и промяна! Това ви трябва! Стига сте се самосъжалявали .. дразните ме! 
    Втора група: Тези, чийто вратлета искате да извиете и после да ги обесите на собствените им черва. Причината в повечето случаи е болка. Разбираемо. И аз съм така, и аз искам да изкормя някои индивиди и после да си направя яхнийка от червата им! Просто искате да ги хванете и да ги ритате, скубете, биете, дращите, колите, бесите, скалпирате, горите, кормите, душите с чевата им, трошите столове и маси в главата им, да им вадите очите,  режете някои по-специфични части от тялото, отрежете ушите с ръждиво бръснарско ножче, наврете главата в кучи гъз,  насите да ядат храна от кенефа и накрая да ги изнасилите с бутилка Флирт. Ха .. а едно време е било любов. Лично според мен това е по-добрия вариянт, защото поне не се тормозите толкова много и не живеете чак толкова в миналото. За разлика от първата група, която си мисли, че може да има все още нещо с бившите си половинки, вие сте наясно, че това няма да го бъде при никакви обстоятелства и продължавате напред ... а малко повече злоба от обикновено. Но ви подкрепям! Мразете! Полезно е, когато не си го дърржите за себе си.
     Както и да е .. и двете групи, трябва просто да забравите стгарите си глупави половинки (дори и да ги обичате), защото не си заслужава! И вие си го знаете! И те така ..

Няма коментари:

Публикуване на коментар