7/05/2012

Made of honor ?



   Don't freak out!! Фактът, че ще ви говоря за сватби и куми не е толкова стресиращ и не е толкова относно събитието, колкото относно приятелството и връзката между булката и кумата. Във филмите винаги придават много важна роля на кумата, тя е тази, която трябва да е винаги там за подкрепа на булката, която пък и' има пълно доверие, тя е тази, която трябва да предпазва булката.
    А ако трябваше да изберете точно на момента коя да ви е кумата? Или кума, същото се отнася и за момчетата. Ако утре ще се омъжвате, кого ще изберете? А смятате ли, че някой ще ви избере вас? За себе си имам отговор и на двата въпроса. Знам кого бих и збрала и не, не мисля, че някога ще бъда в ролята на кума. Защо ли? Ами колкото и да си обичам приятелките, знам, че на нито една от тях не съм и' най-близка. Което е малко тъжно за мен, но той целият ми живот е тъжен, така че това не е най-големият проблем. Трябва да призная, че когато осъзнах това, малко ми стана кофти, но в крайна сметка като се замисля, не съм го и очаквала, не съм очаквала някой да има толкова голямо доверие в мен. Тъжно, знам. 
    Та въпросът ми към вас е - имате ли човек на когото можете да се доверите напълно? На когото можете да поверите проблемите си и част от тежестта около този уж така важен момент? А смятате ли, че някой ще се довери на вас така? Драснете един коментар, ако не е прекалено много да поискам. =]

1 коментар:

  1. Ами, при хората с братя/сестри този проблем (избор) е почти винаги лесен, аз лично имам приятелка, на която до преди известно време бих поверил и оказал тази чест, но сега по-скоро не...
    Дали смятам, че някой ще се довери на мен така? Честно казано не знам, за момента по-скоро клоня към не, но никога не се знае. :)

    ОтговорИзтриване