7/21/2012

Какво момичетата харесват в момчетата.


     Докато бях в Бургас с една от най-добрите ми приятелки, за да отбиваме времето решихме да обобщим какво намираме за привлекателно в другия пол. Не става дума само за външен вид, но и за действия, въпреки че наблегнахме на външния вид. Докато споделяхме с момче тази информация, той каза, че сме прекалено взискателни. Всъщност идеята не е, че търсим всичко това в момче, а това е което оценяваме в другия пол. Така че не го приемайте като критерии, а като факт, че ако имате нещо от изброените, значи това ви е скрития коз. Така стига с излишните обяснения, ето го и списъка:
     Физически:
1. Относно коса и брада не можахме да стигнем до споразумение. Там всичко е относително. Например аз харесвам по-рошава, но не много дълга коса и предпочитам липсата на брада (като Том Хиделстън), докато тя предпочита повечко брада и коса.
2. По-изпъкнали и подчертани скули.
3. Врата като цяло е доста привлекателно място. Това е просто вметка, за да оцените тази специфична част от тялото.
4. Дълги и тънки пръсти, това е просто нещо изключително възбуждащо за голяма част от момичетата. Може би не всички ще си го признаят, но е така. (цък)
5. Сега не знам как точно се наричат тези чертички под корема, които са, но са изключително секси. (момент намерих снимка). Мисля, че се нарича v-line или нещо от сорта. А и подобните линийки отзад на кръста.
6. Това не е моята област, защото аз в краката нямам претенции, но според други източници по-кльощавите стъпала са много привлекателни.
7. За малко да забравя, пътечката от пъпа надолу .. понякога може да бъде мноооого секси.
8. Тук малко отклоняваме, защото става дума за облекло, но момче по боксерки (а още повече онези, които са като шорти) е много по-секси от колкото чисто голо.
9. Това не знам дали да го вмъквам, но хайде ще го сложа просто за информация - момче в костюм, но в точния костюм. Лично аз не харесвам всеки костюм, но има някои страхотни попадения и като го облече ... мър xD
     Сега тук са по-малко, защото всяко момиче харесва различни неща, но ние се съгласихме на някои по-общи относно характера и действията.
1. Да има собствена воля и да я изразява, но не по-груб начин. На кратко - да не е безгръбнанчо.
2. Колкото и странно да звучи, момичетата доста често изпитват нуждата да бъдат третирани малко по-грубо. Нямам предвид да бъдат удряни или посинявани, или някакви подобни. Например по време на спор, когато се обърне да изфучи като фурия той просто да я грабне, да я завърти и да я целуне, без да казва нищо и без да обръща внимание на лекото недоволство в началото. Може да звучи странно, но мисля, че това е насадено в нашите глави от всички филми, които сътворяват тези моменти да изглеждат толкова добре. 
3. Всъщност и останалите неща се отнасят до това, че на момичето понякога наистина и' трябва алфа-мъж, който да не я поставя на пиедестал. 
4. Също нещо много възбуждащо са teasing-touches, както аз ги наричам. Просто леко погалване на някоя по-чувствителна зона и в каквато и да е ситуация тръпката минава по цялото тяло.
5. За предпочитане е и момчетата да взимат инициативата. Да, ние обичаме да флиртуваме и да показваме, че сме привлечени по някакъв начин, но като дойде време до решаващия момент - било то целувка или повече, тогава вече предпочитаме да не сме ние инициаторите. 
     Мисля, че споделих достатъчно вътрешна информация с мъжката част, която чете блога. Как ще използвате тази информация и дали ще ви бъде от полза - само вие си знаете. Девойки - ако съм пропуснала нещо - добавяйте. Момчета - споделете и вие малко вътрешна информация.

Няма коментари:

Публикуване на коментар